Oh my Shoe

 

Oh my shoe! even een heel ander onderwerp! Maar naast goede voeding is het natuurlijk ook belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Daarom heb ik een paar leuke voeding- en beweging app op een rijtje gezet. En oh ja dan de titel ‘Oh my shoe’, de schatjes die je ziet op de foto heb ik laatst gekocht. En ze lopen goddelijk! Hierdoor kan ik weer een aantal stappen meer zetten. Om goed te bewegen zijn goede schoenen ook zeker een must-have item. Zorg dus goed voor je lichaam, want het is een goede investering.

Bewegingsapp

moves-logo-206x206

Moves: Dit een hele leuke app die bijhoudt hoeveel stappen jij per dag zet en hoeveel kilometer jij hebt gefietst. Ik ben er momenteel weer mee bezig en ben daarnaast ook werkzaam in de Horeca. Dan is het vooral leuk om te weten hoeveel kilometers je wel niet afloopt op zo’n werkdag en geloof mij dat is veel!

7-minute-workout

7-minute app: een workout in 7 minuten onder begeleiding van een fluitende coach. Ik zelf vind het een hele handige app voor in de ochtend. Nu is mijn voornemen om dit elke ochtend te doen, maar helaas is deze voornemen nog niet helemaal gerealiseerd. Zeker een tip om te downloaden.

mzl.yvnsspjx

Nike-app: Dit is een beetje hetzelfde als de 7-minute app, maar dan wat moeilijker en duurt de workout langer. Een Leuke en zware workout, maar uitdaging hoort erbij!

Voedingapp

013cf4680432e3852db2fe2f1d0cd9b5

De eetmeter: Voedingscentrum heeft een leuke app genaamd de eetmeter. Met deze app kun je invullen wat jij per dag eet en rekent hij uit wat jij per dag binnenkrijgt aan voedingstoffen. Zo kun je zien wat eventueel je te korten zijn of van welke voedingstoffen jij juist te veel van binnenkrijgt. Een hele simpele app en makkelijk in te vullen. Naast de app is er ook een internetsite https://mijn.voedingscentrum.nl/nl/eetmeter. 

kokenmetaanbiedingenlogo-300x300

Aanbiedingen: Soms een beetje krap met het geld? dan weet ik een hele handige app, namelijk koken met aanbiedingen. Heerlijk en budgetproof koken.

icon_1x

Water drinking reminder: Voldoende water drinken is heel belangrijk voor het lichaam, maar het is best lastig om aan 2000 liter per dag te komen. Vooral als het niet in je systeem zit. De water drinking reminder herinnert je eraan om voldoende te blijven drinken en houd bij hoeveel je heb gedronken. Zeker een aanrader en hopelijk een goede stimulans om meer te gaan drinken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s