Oh my Body

dfdsfdfds

 Zoals je kunt zien op het plaatjes gaat het dit keer niet over voeding, say whut?

Goed voor jezelf zorgen is niet alleen goede voeding en beweging, maar ook lief voor je lichaam zijn. Die drie combinatie bij elkaar, dat betekend gezondheid voor mij! En nee dat betekend niet gelijk dure crème potjes aanschaffen. There is always a cheaper and better way! Want nee niet iedereen is geboren met een goed gevulde portemonnee en duur betekend ook niet altijd het beste.

Als puber was ik al een beetje aan het experimenteren, uit het boek van Oma weet beter.  Zo heb ik een keer gelegen in een bad vol met melk, voor een zachtere huid ( ja, ik was wanhopig). Ik heb mijn tanden proberen te bleken met geprakte aardbeien (geen aanrader) en nee deze advies hotW4_-zteeft mij helaas niet geholpen. Deed ik samen met mijn moeder olijfolie in onze haren voor zachtere haren, wat trouwens wel hielp. Ja, ik heb wat geexperimenteerd, sommige adviezen waren totaal nutteloos, maar er zaten ook zeker pareltjes tussen en dat wil ik graag de komende tijd met jullie delen. En daarnaast is het ook hartstikke fijn om even de tijd voor jezelf te nemen en jijzelf eens goed op te sluiten in de badkamer. Goodbye buitenwereld!

Iedereen kent vast wel Dille&Kamille en anders ga er gelijk heen, you will love it! Tijdens mijn snuffel sessie in de winkel kwam ik een heerlijke zakje stoomkruiden tegen (zie afbeelding). Uiteraard gelijk gekocht natuurlijk voor 1,95 euro. Het is nu mijn voornemen om één keer in de week mijn gezicht te stomen met deze kruiden en vervolgens een heerlijk maskertje op te doen. Je kunt ook bij Dille&Kamille verschillende maskertjes halen. Ik heb zelf ervoor gekozen om groene klei van Laino bij Dille & Kamille te halen (zie afbeelding) voor 4,95.  Ook kun je een klant-en klare tube kopen van Laino  voor 8 euro. Het is echt een aanrader en je gezicht voeltuiteraard zacht aan. Wanneer je het op je gezicht smeert krijg je het gevoel dat je gezicht strak word getrokken.  En oh ja doe tijdens de stoomsessie een heerlijk ontspannend muziekje op, dan is avond helemaal compleet.

Genietse!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s