Happy me!

 

Ja ik geef het toe ook ik sta soms te mokken tegenover de spiegel. Vooral in de Zara kleedhokje (heerlijke verhullende licht) wordt ik niet bepaald blij wat ik aantref. Maar in plaats van te mokken kan ik er ook wat aan doen!

Dus hieronder wat wijze lessen om er voor te zorgen dat jij met een big smile naar je spiegelbeeld kijkt (en ik ook).

Uiterst belangrijk, zorg voor jezelf ❤ 

Ik vind het heerlijk om mij soms op te sluiten in de badkamer en een grote schoonmaak behandeling te geven. Scrubben, waxen, maskers, scheren en nog eens smeren, you name it! Als je goed voor jezelf zorgt, leer je lichaam beter kennen, maar ook meer te waarderen. Dus verberg je niet en show jezelf. Haal die sterke punten naar voren.

Beweeg ❤

Jazeker sporten is één van de beste medicijnen om nog zelfverzekerder over je lichaam te voelen. Door veel te bewegen maken je hersenen serotonine en endorfine aan. Deze stoffen zorgen voor een positief gevoel door je hele lichaam. Dus hup van die luie bank en of you go! Vertrouw mij je voelt je daarna een stuk fitter en zeker trots!

Psssst! pure chocolade zorgt er ook voor dat er meer endorfine wordt aangemaakt.

Hoofd omhoog ❤

Hoe vaak mijn oma dat wil niet tegen mij heeft gezegd, rechtop lopen! Want ja met hangend schouders kom je niet bepaald zeker over of enthousiast. Door juist recht te lopen en hoofd ophogen of ala Marijke Helwegen ‘borstjes vooruit, lipjes getuit‘, straal je veel meer zelfvertrouwen. Want jij mag er zijn en iedereen mag dat weten!

And last but not least, Happy me ❤

Ja er zal altijd wel iemand zijn die slanker is of mooiere haar heeft etc. Wanneer je alleen maar gaat focussen op wat je niet heb, zul je ook minder gelukkig voelen over jezelf. Probeer te accepteren dat niemand perfect is en ja jij dus ook niet! Je bent wie je bent en er is niemand zoals jij! Je bent uniek.

 

Change the way you look at things and the things you look at change!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s