Over mij

OhGIW1Q6

 

Hello Healthy,

Laat ik mijzelf eerst even voorstellen, omdat ik de zoveelste blogger ben! Ik ben Marjolein een diëtist en je raad het, a Health Junky! Nou niet gelijk denken dat ik de chocola uit mijn leven heb verbannen (echt niet).

Ik kom oorspronkelijk uit een klein Drents boerendorp genaamd Wachtum ( huh? Ja, Wachtum bestaat echt). Het voordeel van het wonen op een boerderij is dat mijn ouders ( nou ja meer papa’s territorium) al jaren een enorme hemelse moestuin hebben. Er werd altijd onder andere heerlijke boontjes, worteltjes en aardappelen vanuit de tuin op tafel gereserveerd. Verser dan vers kon je het niet krijgen en de smaak is zo’n verschil als je het vergelijkt met groenten uit de winkel. Gelukkig wonen mijn ouders nog steeds op de boerderij en leeft de moestuin nog volop, still going strong! Ik kan daarom nog steeds heerlijk genieten van de verse groenten uit papa’s tuin.

Sinds 2010 heb ik het boerenleventje ingeruild voor de big city Groningen voor mijn studie Voeding en Diëtetiek.  Nu ben ik een afgestudeerde diëtist sinds 2014.  En ja dan begint het grote mensen leven en zit je in je twintiger Dilemma. En nu? Hoe ga ik het in godsnaam aanpakken? Dus toen kwam het idee om een eigen blog te starten, why not? Het was iets wat ik altijd al graag wilde doen en mijn passie, dus gaan met die banaan.

Over mijn blog

Simpel gezegd gaat deze blog over gezonde zaken, waar wij allemaal in het dagelijks leven mee te maken krijgen! Hoe kun jij ervoor zorgen om op een gezonde en normale wijze (weg crashdieet) een healthy lifestyle voor jezelf te creëren. Ik denk aan een gezonde leefstijl niet alleen aan gezonde voeding, maar ook goed voor jezelf en je lichaam zorgen. Waar wordt jij happy van, want dat heeft ook invloed op je gezondheid! Alles heeft  zo zijn invloed en daar blog ik graag over, van lichamelijke verzorging tot aan gezond eten en ga zo maar verder.

Ik hoop dat ik door deze blog jouw boordevol tips en inspiratie kan meegeven op weg naar een gezondere jij!

Liefs Marjolein

Be happy with what you have,

while working for what you want. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s