What to read?

 

photo_2015-09-02_22-20-11

Ben ik een fanatieke lezer? Ja, en nee bij mij is het altijd in fases! De ene maand kan ik echt boeken achterelkaar lezen, maar ik kan ook één of twee of drie maanden helemaal niks lezen. Ik koop altijd veel boeken en heb ik momenteel een enorme stapel boeken wat ik nog moet lezen, dus ik loop een beetje achter. Het probleem bij mij is dat ik hou van mooie plaatjes (natuurlijk ook de inhoud) en dan wil ik het hebben, dat is mijn zwak.

Wel zijn het boeken die het waard zijn om te lezen en gebruik ik ze niet alleen als huis accessoires, wat trouwens wel heel leuk staat. Maar goed ik wil graag met jullie één van mijn favoriete boeken delen, die ik wel helemaal heb uitgelezen.

Lauren Conrad! Ook wel betekend van  Laguna Beach en The Hills, dat is alweer een tijdje geleden en voel ik mij nu best wel oud (Ai). Daarnaast heeft zij al heel wat leuke boeken uitgebracht waaronder Beauty en Style, die ik uiteraard allebei heb. I love love love it.  Ik heb al veel wijze tips van haar opgevolgd en wil ik graag een paar met jullie delen uit het boek Beauty en Style, als voorproefje.

Lichamelijke verzorgingImage title

Zelf als je een vettige huid hebt, kun je het beste een lichte, olievrije vochtinbrengende crème gebruiken voor alle zones van je gezicht en hals. En om te zorgen dat je zo veel mogelijk vocht ‘vangt ‘, kun je hydraterende crème het beste opbrengen op vochtige huid.

Make-up

Vroeger, voordat je crèmeblusher was uitgevonden, was lipstick het alternatief als je geen poeder wilde gebruiken. Het geeft ook makkelijk en snel een geweldige blos, en dat is precies wat je het beste kunt doen als je je gezicht even tussendoor wilt oppeppen. Wrijf een beetje lipstick tussen je vingers op het op te warmen en dep het direct op de appeltjes van je wangen.

Kleding: Het bewaar je kleding in een legkast?


Als je een stapel opgevouwen kledingstukken maakt, leg dan de grootste en zwaarste onderaan – anders krijg je een wiebelig geheel. Leg een paar cederhouten balletjes of blophoto_2015-09-02_20-05-59kjes tussen je truien tegen motten- en zorg dat je alles zo schoon mogelijk houdt. Motten worden aangetrokken door lichaamsgeur in natuurlijke vezels. Smerig, maar waar.

Dankzij deze Boeken heb ik een mooie kledingkast gecreëerd en weg vieze motten, yak!  Al  nieuwsgierig naar meer? Dan heb ik een tip kijk altijd eerst op markplaats, voordat je het in de winkel gaat kopen, scheelt enorm! Ja, ook ben ik enkele koopjes jager en kijk altijd eerst op het internet voor korting, heel handig!

 

Liefs,

Marjolein

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s