Ha Ha Havermoutkoekjes

photo_2015-08-25_16-05-51

Ziet er lekker uit of niet deze lekkere havermoutkoekjes en dat zijn ze ook zeker! Je heb maar vier ingrediënten nodig en ook nog eens super snel en makkelijk om te maken. Dus budgetproof en voor de klunzige keukenprins- en prinsessen kan het haast niet mis gaan. Aan de slag!

Wat heb je nodig?

  • pure chocolade (halve reep) of fruit als cranberry
  • 2 bananen
  • 100 gram havermout
  • walnoten

photo_2015-08-25_16-05-58

Verwarm eerst de oven op 180 graden. Prak de banaan goed in een kom en voeg de havermout eraan toe. Goed roeren, husselen (leef je uit), als het maar goed is gemengd. Snij de walnoten en chocolade in kleine stukjes en voeg deze ook toe aan het mengsel. Draai daarna met je handen mooie balletjes (te grote van een walnoot) en leg het op de bak plaat, vergeet niet bakpapier erop te doen. Druk de bolletjes plat met een lepel. Als het goed is heb je mooie ronde koekjes. Daarna voor 20 minuten in de oven en vervolgens laten afkoelen, zodat ze hard worden.

En dat was het al! Zo makkelijk en lekker, wat wil een mens nog meer.

Bon Appetit

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s