Zelfgemaakte mueslirepen

HqVpogWO

Ik kreeg laatst de vraag of er ook gezonde muesli repen te koop zijn. Uh nou nee, vele bevatten veel suikers ook al ziet de verpakking er zo gezond uit (lekker misleidend). Oke,  de ene muesli bevat minder calorieën en koolhydraat, maar toch zal  ik het met mate nemen.

Maar deze week kwam  ik een heerlijk en gemakkelijke recept tegen om zelf muesli repen te maken. Ik ben vandaag gelijk aan de slag gegaan en zie het resultaat hierboven, ziet er misschien niet echt sexy uit, maar wel heerlijk! Dus ga snel lekker aan de slag en kijk op de website www.byaranka.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s